top of page

Hierontakeskuksen ammattilaiset Järvenpäässä

Tervetuloa Järvenpään Hierontakeskukseen, Vuoritielle. Saman katon alla palvelee kolme erittäin kokenutta ja motivoitunutta hierojaa. Hoidamme selkäkipuja, niska-hartiaoireyhtymiä, päänsärkyä aiheuttavia pinteitä, voimakkaan liikunnan aiheuttamia vaivoja ja rasitusvammoja, hermo-oireita.

Hieroja Risto Tömälä - klassinen hieronta, urheiluhieronta
Risto Törmälä

 

Olen työskennellyt alalla vuodesta 1988. Toimintani perustuu asiakaslähtöisyyteen. Käytännössä kartoitamme ensin asiakkaan hoidon tarpeen. Kartoituksen perusteella valitsemme sopivan hoidon. Pääasiallisia hoitomuotoja ovat perinteinen hieronta, urheiluhieronta, faskiakäsittely ja hermoratahieronta. Normaalisti saman hoidon aikana käytetään useampia eri hoitomuotoja.

Hieroja Tom Laaksonen – Klassista hierontaa
Tom Laaksonen

 

Minulla on itselläni monipuolinen urheilutausta, jota kautta olen mm. perehtynyt ihmisen rakenteen vaatimuksiin ja rasitusten tuomiin haasteisiin. Hierojan työn aloitin vuonna 2000. Asiakkainani on paitsi urheilijoita ja liikuntaa harrastavia, myös toimistotyötä tekeviä – erilaisia ihmisiä laidasta laitaan. Teen työtä joustavasti asiakkaiden tarpeiden ja aikataulujen mukaan – aamukuudesta iltamyöhään.

Hieroja Tarmo Kari – Osteopatia ja hieronta
Tarmo Kari

 

Tarjoamani hoito perustuu kliinisten testien tuloksiin, jotka suoritan asiakkaalle ensimmäisen käynnin yhteydessä. Testitulosten perusteella valitsen sopivan hoitolinjan. Käytän hoidossa mm. manipulointia, mobilisointia, hierontaa, faskiakäsittelyjä, akupunktiota sekä venyttely- ja voimaharjoitusohjausta. Hieromisen aloitin vuonna 1991.

Hieroja Tomi Nyberg - urheilijan lihashuolto
Tomi Nyberg

 

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Suomen urheiluhierojaopistosta 2017, erikoisammattitutkintona urheilijan lihashuolto. 

Urheiluhieronnan käytännön harjoittelun suoritin jalkapallojoukkue HJK:ssa ja jääkiekkojoukkue HIFK:ssa.

Oma kilpaurheilutaustani on jalkapallon ja kamppailu-urheilun parissa, tätä kautta kehonhuollon tärkeys ja vaatimukset ovat tulleet tutuiksi.

Työssäni haluan keskittyä asiakkaan vaivoihin, niiden alkuperään ja ennaltaehkäisyyn.

bottom of page